Temperature Play

Heet & Cool

Wat is het eigenlijk?
Zoals de naam al doet vermoeden, is temperature play het spelen met temperatuur. Hiermee verhoog je de sensitiviteit of verdoof je de huid misschien een beetje. Het kan je een hele andere sensatie geven dan je normaal gesproken gewend bent. Tegenwoordig zie je dat het in de BDSM-wereld steeds meer wordt toegepast en je bent vaak ook al per ongeluk bezig met temperature play. Zo kan het zijn dat je na een lekker koud glas water jouw (bed)partner(s) oraal bevredigd. Dit zal al heel anders voelen. Er zijn talloze manieren om temperature play uit te voeren. Wij zullen er een aantal uitleggen. Je kunt er werkelijk alle kanten mee op en het is helemaal aan te passen op hetgeen wat voor jou goed voelt. Wil je de BDSM kant op, vergeet dan geen stopwoord af te spreken.

Thee drinken, maar dan anders.
Zoals hierboven al benoemd wordt, kan je beginnen met het drinken van warme of koude dranken om vervolgens jouw (bed)partner(s) te kussen, likken en/of oraal te bevredigen. Leef je vooral uit, maar denk er wel aan dat pittige kruidentheeën of (vegan)zuivelachtige producten kunnen irriteren op de intieme delen. 

Stimulerende gel. 
Er zijn ontzettend veel verschillende soorten stimulerende gel. De één geeft een verkoelend effect door frisse pepermunt olie, en de ander verwarmd je met heerlijk geurende kruidnagel olie. Met stimulerende gel prikkel je werkelijk alle zintuigen. 

Koel of warm je sextoy.
Sextoys van glas, steen en RVS zijn ontzettend geschikt voor temperature play. Leg de sextoys in lauwwarm of koud water om op temperatuur te komen. De warme toy zal je doen ontspannen en de koude sextoy geeft je kippenvel. Houd de sextoy eerst even tegen je pols om te voelen of de sextoy niet te koud of te warm is.

Gin tonic en temperature play.
Als je toch een gin tonic maakt, zet dat meteen een bakje met ijsklontjes naast je bed. Warm ze een beetje op door ze vast te pakken en druppel het ijskoude water over de buik, rug, genitaliën of andere leuke plekjes van jouw (bed)partner(s). Ben je al gewend aan de kou? Laat dan het ijsklontje over het lichaam glijden met behulp van jou hand of lippen.

Massagekaarsen.
Maak het zo ontspannend of spannend als je wilt. De wax van massagekaarsen is speciaal gemaakt voor de huid, het bevat verzorgende oliën, een heerlijke geur en het is natuurlijk ook erg sfeervol. Laat de kaars branden tot de bovenste laag is gesmolten, blaas de kaars uit en giet het voorzichtig in je handen om de warme olie in te masseren. Wil je het iets spannender? Druppel het dan direct op de huid van jouw (bed)partner(s), begin wel eerst met druppelen van een behoorlijke afstand vanaf de huid. Het is niet de bedoeling dat je jouw (bed)partner(s) verband, blijf dus altijd goed communiceren en spreek een stopwoord af.

Tijd voor ijs!
Ijs, softijs, roomijs, sorbetijs, waterijs maakt niet uit welk ijs, maar nuttig het van je (bed)partner(s). 

Verwarmende glijmiddel.
Het geeft een prikkelende warme sensatie waarbij je ook nog eens het gemak hebt van een fijn glijmiddel. Het leuke is dat je er tegelijkertijd plezier aan kan beleven door het samen te gebruiken.  

En zo zijn er nog heel veel andere manieren om je bezig te houden met temperature play. Het belangrijkste is, houd het veilig en heb plezier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *