Over ons

Ecopleasure, een sexshop met duurzame toys voor iedereen!

En daar was Ecopleasure

Duurzaamheid is voor steeds meer mensen belangrijk en dit proberen velen van ons dan ook zo veel mogelijk door te voeren in ons dagelijks leven. Wij kopen steeds meer biologisch, vegan en producten met een natuurlijke oorsprong. Alleen is het soms een enorme zoektocht om eco-friendly condooms, toycleaners en sextoys te vinden. Dat is ontzettend zonde, want er bestaan prachtige eco-friendly producten. De producten zijn er dus wel, alleen nog niet gebundeld op één platform.

Daarnaast wilden wij een online sexshop voor iedereen, dus niet aan de heteronormatieve normen voldoen. Dit hebben wij gecombineerd en zo is Ecopleasure ontstaan. 

Duurzaamheid

Tot in de puntjes. We verzenden en verpakken duurzaam, hebben een groene bank en energieleverancier en doen alles vanuit een eco-friendy oogpunt.

Natuurlijke producten

De natuur heeft ons prachtige dingen te bieden en daar maken wij dan ook graag gebruik van. En voor de verzorgingsproducten is vegan de norm.

Voor iedereen

Wie je ook bent, en wie je ook leuk vindt, veel mensen houden wel van experimenteren. Daarom zijn wij zo inclusief mogelijk.

Een beetje spice

Wij zeggen altijd: 'A dirty mind is a joy forever!' Wie kan het daar nou niet mee eens zijn?!

Team

afbcb793-0202-4629-8b0d-2fc7651780cb

Ella & Iris

Bij Ella kwam de interesse voor sekstoys al een aantal jaren geleden.  Door veel uit te proberen en te lezen werd zij al snel door haar vrienden tot  ‘sexpert’ uitgeroepen. Regelmatig krijgt zij vragen van mensen over sextoys of seksualiteit in het algemeen. Het is niet gek als zij op een feestje de aandacht krijgt om iedereen uitgebreid te vertellen hoe de clitoris er nou écht uit ziet of hoe je nou het beste anaaltoys gebruikt. Voor haar is een goede, maar vooral fijne voorlichting voor iedereen essentieel. Laten wij met elkaar wat meer over seks praten, zo leer je een heleboel! 

Bij Iris staat seksualiteit minder centraal in haar leven. Iris is wel veel rustiger, planmatiger en realistischer. Dit is ook de reden dat Ecopleasure echt van de grond is gekomen. Anders had Ella de openingsgeschenken al gemaakt voordat de webshop er was.

 

Online sexshop, maar dan duurzaam.

Wij gebruiken zo min mogelijk verpakkingsmateriaal, en als wij het dan toch doen, gebruiken wij ecologisch papier of karton. Ook is ons plakband milieuvriendelijk en gebruiken we gerecycled vulmateriaal.

Wij zijn erg zorgvuldig met het samenstellen van ons assortiment. Zo proberen wij zo transparant mogelijk te zijn over alle eigenschappen van het product. Lees hier waarom wij voor onze merken hebben gekozen. Heb je vragen over de keuzes die wij maken of heb je tips? Wij horen het graag! 

Ons kantoor wordt verwarmd door groene energie en wij hebben regelmatig een dikke truien dag. Printen doen wij (alleen als het echt nodig is) met onze eco printer met ecologisch papier. Wij zijn aangesloten bij een duurzame bank en zelfs deze pagina is geschreven op een duurzaam hostingsplatform.

Verzenden

Wij verzenden via PostNL

Advies op maat

Wij helpen je graag verder met het kiezen van het juiste product

Aanbiedingen

Er is altijd wel iets leuks te vinden binnen jouw budget

Veilig betalen

Bij ons betaal je veilig via IDeal