Veelgestelde vragen

Wij verzenden je pakket binnen 24 uur. Bestel je in het weekend, dan is je pakket er dinsdag.

De verzendkosten bedragen €6,95 tenzij je het pakket ophaalt bij een PostNL afhaalpunt. Dit is immers duurzamer en daarom geven wij jou €0,50 korting. Wij verzenden alleen binnen Nederland. 

Bestel je voor meer dan €75,-  of drie pakjes condooms dan betaal je geen verzendkosten. 

Past je pakket in de brievenbus? Dan betaal je €4,10. 

Wat vervelend om te horen! Laat het ons zo snel mogelijk weten via info@ecopleasure.nl of via het Retourformulier. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om het met je op te lossen. 

Je kunt bij ons via iDeal betalen. 

Als klant heb je het recht tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren mits de verzekering en/of seal niet verbroken is. Dit is vanuit hygiënisch oogpunt en vooral voor de veiligheid voor jou als klant. Na de annulering heb je nog 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Ecopleasure geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@ecopleasure.nl of via het Retourformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Wat ontzettend fijn dat je met ons mee wilt denken! Laat het ons weten via info@ecopleasure.nl of onze contact pagina

Deze boom schijnt volgens de kruidengeneeskunde lustopwekkende eigenschappen te hebben en de bloedsomloop te stimuleren. Of het nu werkt of niet, het is een mooi blad en zijn eigenschappen sluiten mooi aan bij het thema van onze webshop.

We proberen je zo snel als mogelijk te helpen, maar in ieder geval binnen 24 uur.

Jazeker, wij hebben alles zelf op voorraad. Zo houden wij controle over de levertijd en kwaliteit. 

Dat is onze geliefde Senne Meijers! Samen met Senne hebben wij flink wat tijd doorgebracht om inspiratie op te doen. Wij hadden ontzettend veel ideeën en die heeft Senne in dit prachtige design laten samen komen. Zij heeft hiermee al onze verwachtingen overtroffen.